Lækkert kontorfællesskab under opførelse i Skejby, Århus N

Fakta

Adresse
Olof Palmes Allé 18, 8200 Århus N
Størrelse
300 m2
Årlig leje
1075 kr./m2
Anvendelse
Kontor


Beskrivelse

 • •Kontorlejemål fra 300 m2 til  5.826 m2
  •Nye kontorlokaler strategisk placeret i fremtidsorienteret vækstområde
  •Opføres som et bæredygtigt byggeri
  •Facade mod Randersvej
  •Fleksibel disponering sikrer optimal udnyttelse af lejemål
  •Online Mødebooking samt ADK adgangskontrolanlæg
  •Flere muligheder på færre kvadratmeter

Få mere information

Hent prospektet for lejemålet og læs en detaljeret beskrivelse af lejemålet, samt arkitekt- og plantegninger. Udfyld med dit navn og email, så vi kan yde den bedste service.

Beliggenhed & Kort

 • Mere end 120 Parkeringspladser tilknyttet ejendommen
 • Skejby – et veludbygget og moderne erhvervsområde i Århus N
 • Tæt på motorvejstil- og frakørsler
 • Gode offentlige transportmuligheder i området
 • Nær midtbyen og Egå/Risskov
 • Virksomheder i området: IKEA, Skejby Sygehus, IBM, TV2-Øst, VESTAS, KMD m.fl.

Bliv ringet op

Ønsker du at blive ringet op vedrørende erhvervslejemålet, venligst indtast navn og telefonnummer, så ringer vi til dig snarest muligt.

Andre erhvervslejemål der kunne have din interesse

Moderne kontorlejemål med central beliggenhed

Adresse
Havneparken 14B, st.
Størrelse fra
255 m2
Anvendelse
Kontor

Ppræsentabel kontorlokale - klar til indflytning

Kontorlejemål med fantastisk udsigt over Limfjorden

Adresse
Lindholm Brygge 35, 9400 Nørresundby
Størrelse fra
1191 m2
Anvendelse
Kontor
Fantastisk kontorlejemål centralt beliggende i Nørresundby (Aalborg Nord) med en enestående udsigt over Limfjorden, Egholm og Aalborg.

Yderligere information om erhvervslejemålet - Olof palmes allé 18

Strategisk placering i fremtidsorienteret vækstområde

Fordelene ved etablering af kontorlokaler i dette område er umiddelbare – god forbindelse til motorvejsnettet (E45 ca.7 minutter) – hurtig og direkte forbindelse til Aarhus C – og ikke mindst en stadig udbygning af infrastruktur bl.a. med etablering af Aarhus Letbane med hele 12 planlagte afgange i timen.

Beskrivelse af kontorlejemålet i Skejby, Århus N

MultiFlex Office, Skejby - hvor kvalitet og fleksibilitet går hånd i hånd. MultiFlex Office, Skejby udvikles i et samarbejde mellem PFA Ejendomme og MT Højgaard. PFA Ejendomme er bygherre og udlejer, mens MT Højgaard står for udvikling og opførelse af det nye kontorlejemål.

MultiFlex Office henvender sig til de virksomheder, der ikke vil gå på kompromis med kvalitet, beliggenhed og indretning, men som kan se en idé i at spare på huslejen og samtidig få en lang række professionelle servicefunktioner helt uden bekymringer.

Plads til det meste - også til vækst

Det kan ofte være svært at spå om en virksomhedsudvikling og behov for kvadratmetre flere år frem. Mulighed for udvidelse og indskrænkelse er langt større i et MultiFlex Office end i et traditionelt kontorfællesskab.

Kontorlokalerne er forberedt til opdeling installations- og forbrugsmæssigt, hvilket for en lejer, gør det muligt at kunne udvide eller indskrænke sit lejemål, såfremt virksomhedens behov og organisering ændrer sig.

Besparelse på drift og fokus på kerneforretning

Praktiske gøremål og driftsopgaver, lige fra daglig rengøring, vinduespolering, renholdelse af udvendige arealer, samt kantinedrift, er på forhånd sat i system og håndteres af professionelle operatører.

Virksomheden kan derfor koncentrere sig 100 % om sin kerneforretning. Da man sammen med de øvrige virksomheder i MultiFlex Office har en større indkøbsvolumen, er der gode muligheder for at opnå en besparelse på driften, når man sammenligner med traditionelle erhvervslejemål.

Materialer og bæredygtighed

MultiFlex Office, Skejby opføres som et bæredygtigt byggeri:

 • Bygningen overholder krav til Bygningsklasse 2015 i henhold til BR10. Med andre ord anvender kontorhuset minimum 25 % mindre energi end et kontorhus opført under BR2010.
 • Der etableres et komfortabelt indeklima året rundt. Indeklima omfatter termisk, atmosfærisk, optisk og akustisk indeklima.
 • Der anvendes byggetekniske løsninger, der tager højde for en bæredygtig drift og samtidig sikrer, at der for emner som brand, lyd, tæthed og rengøringsvenlighed opnås optimale løsninger.
Flere muligheder på færre kvadratmeter - mere fællesareal uden merpris

I MultiFlex Office, Skejby er mødelokaler af forskellig størrelse placeret i et centralt mødecenter, tæt på husets foyer og kantine, og alle lejere i kontorhuset har ret til at benytte disse mødelokaler.

I tilknytning til mødecentret er der en fælles kantine med køkken, som sørger for servicering af virksomhedens medarbejdere og forplejning i forbindelse med møder.

I bygningens kælder er der bad- og omklædningsfaciliteter for de af virksom-hedens medarbejdere, der f.eks. måtte vælge at cykle til og fra arbejde. Endvidere kan virksomheden, alt efter behov, leje disponibelt arkiv og lagerplads i kælderen.

Online mødebooking

MultiFlex Office, Skejby leveres med et avanceret online bookingsystem, hvorfra husets lejere kan booke de fælles møderum, og eventuel forplejning fra kantinen.

Ingen adgang uden tilladelse

Lejemålene udstyres med ADK (automatisk adgangskontrolanlæg), hvilket sikrer, at kun dine medarbejdere har adgang til virksomhedens arealer.

Fleksibel disponering sikrer optimal udnyttelse af lejemål

I MultiFlex Office Skejby kan lejemålets areal indrettes til din virksomheds aktuelle behov og organisering, hvad enten dette måtte være storrumskontor, cellekontorer eller en kombination af begge.

Hver etagefløj kan opdeles i mindre enheder, således at husets indretning kan tilpasses virksomheder med behov for kontorer helt ned til ca. 300 m².

Den høje effektivitet understreges af, at fællesarealerne udgør under 20 % af det samlede bruttoetageareal. Testfit af lejemål viser endvidere, at arealet pr. medarbejder kan effektiviseres til 15 m2 pr. medarbejder. Dette afspejles også i dimensionering af lejemålets installationer.

Service og drift i faste rammer

Når din virksomhed flytter ind i MultiFlex Office, Skejby er det naturligvis vigtigt at vide, at der er tænkt over, hvordan den fremadrettede service til husets lejere skal foregå, og over, hvordan de løbende driftsudgifter styres og fordeles. Derfor oprettes en lejerforening, som alle lejere er forpligtet til at være medlem af. Lejerforeningen, i samarbejde med husets ejer, kommer til at styre husets drift- og serviceniveau og kontrollerer leverandører.

Parkering

Parkering er heller ikke noget problem med etablering af minimum 120 P-pladser eksklusivt tilknyttet udlejningsejendommen.